Ronaldinho paga una fiança milionària per canviar la presó per l’arrest domiciliari

Ronaldinho de Assis Moreira ha abandonat les instal·lacions penitenciàries de l’Agrupación Especialitzada del Paraguai, però haurà de seguir en “arrest domiciliari” al país, segons ha sentenciat aquest dimarts el jutge Gustavo Amarilla. L’exjugador brasiler ha passat 32 dies a la presó després d’intentar entrar al Paraguai amb passaports falsos, presumptament.

L’exfutbolista, campió del món amb la seva selecció i d’Europa amb el Barça, romandrà al costat del seu germà –també detingut– amb vigilància policial a Asunción. Els advocats de Ronaldinho han explicat que l’Hotel Palmaroga, situat en el centre històric de la capital paraguaiana, serà la seu de l’arrest domiciliari per a Ronaldinho i el seu germà.

Perquè el jutge pogués acceptar l’arrest domiciliari sol·licitat per Ronaldinho, els advocats del brasiler han hagut d’ingressar un total d’1,6 milions de dòlars (1,47 milions d’euros) –a través d’un compte de Ronaldinho– com a dipòsit. Aquest pagament ha estat decisiu perquè les autoritats hagin estat favorables al brasiler i aquest hagi marxat de la presó després d’un mes.Més notícies

Bartomeu exigeix la dimissió de diversos directius

El president del Barça vol remodelar la junta directiva blaugrana abans del darrer any del seu mandat

El Barça inicia una campanya d’assistència als socis més grans de 80 anys

El club blaugrana arriba a un acord amb la Creu Roja dirigit als culers més veterans

Nou comentari