Robert Moreno carrega contra Luis Enrique: “Encara no sé per què no vol treballar amb mi”

Robert Moreno no ha volgut que al trencaclosques de la selecció espanyola li faltés la seva peça. Escoltades les versions de Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola, i Luis Enrique, nou entrenador de La Roja, el tècnic català ha comparegut aquest dijous al Claris Hotel de Barcelona per desmentir rotundament algunes de les coses que el seu examic va pronunciar aquest dimecres durant la seva presentació, on el va acusar d’haver actuat amb una “ambició desmesurada” i de ser “deslleial”. Amb un to que ha evidenciat que la situació l’està afectant molt, Moreno ha deixat ben clar que “encara no sé per què no vol seguir treballant amb mi” i ha explicat que es va assabentar de la voluntat de l’asturià de tornar a la Ciudad de Fútbol de Las Rozas “per les vostres preguntes [les dels periodistes] després del partit contra Malta a Cadis”.

“Abans de la reunió del 12 de setembre em va dir que vaig fer el que havia de fer i que se sentia orgullós de mi. Després va passar el que va passar i, una setmana després de la concentració, vaig anar-lo a veure per donar-li suport i recordar-li que mantenia la voluntat de fer el pas al costat que havia promès si ell volia tornar. Em va dir que comptava amb tots els membres del seu cos tècnic menys amb mi. Em vaig preguntar què havia fet malament perquè no volgués comptar amb mi. Ahir no vaig veure la seva roda de premsa, però amb el que m’han dit encara no n’he tingut prou per entendre per què no vol treballar amb mi. A més, se’m va atacar a nivell personal i se’m va etiquetar d’una cosa que no soc”, ha relatat Robert Moreno, visiblement tocat i molest, quelcom que no ha tingut cap mena de problema a reconèixer: “És un moment molt desagradable per a mi. Evidentment, mai no he tingut cap mena d’intenció d’arribar fins aquí. Les persones del meu entorn saben molt bé pel que estic passant i el que estic patint”.

En una compareixença en la qual ha insistit durant força estona a remarcar la seva “lleialtat”, el català ha fet memòria i ha recordat totes les situacions en les quals, durant la seva relació de nou anys, va avantposar el fet d’acompanyar Luis Enrique al de mirar pels seus interessos, com per exemple després que s’allunyés de les banquetes de forma indefinida en finalitzar la seva etapa al Camp Nou o “quan va deixar la Roma i vam estar un any aturats sense fer res més que esperar la seva decisió”. Robert Moreno també ha tingut temps de retreure a l’exentrenador blaugrana que va decidir agafar el seu relleu a La Roja perquè “sabíem que era la millor forma perquè pogués tornar quan tot s’acabés” i que “no vam firmar el contracte fins que no vam tenir el permís de Luis Enrique”. “Si jo no hagués continuat, ell no hauria pogut tornar”, ha insistit abans de deixar de pensar en el passat per centrar-se en el futur: “Soc el primer que s’alegra que Luis Enrique vulgui tornar a entrenar, espero que pugui guanyar l’Eurocopa. Dit això, a partir d’ara continuo la meva carrera com a primer entrenador. És la meva il·lusió”.Més notícies

Piqué es queda sense el Godó

Kosmos, la seva empresa, no ha aconseguit guanyar el concurs pels drets d'explotació del Barcelona Open Banc Sabadell

De Jong, de recital en recital

La jove perla neerlandesa és el jugador de camp més utilitzat per Valverde i un dels més eficients i dels que més i millor intervé

Comentaris

  un tipo que vive en Tabarnia Novembre 28, 2019 | 19:34
  be, tots sabem com es elLuis Enrique, un echao p,alante
  Ramon Novembre 28, 2019 | 20:26
  Us heu fixat, com pronuncien, sistemàticament, el nom de Robert Moreno a TV3?
  Ramon Novembre 28, 2019 | 20:30
  A aquest pas, no trigarà gaire que parlar bé el català serà "fascista". I no gaire després simplement parlar-lo. O ERC o Catalunya. Jo, Catalunya.
  No sé, no sé Novembre 29, 2019 | 15:17
  Pero trobo mes real a Robert Moreno.

Nou comentari