Món Esport
Robben torna al futbol professional
  • CA

Arjen Robben, un dels millors jugadors de les dues darreres dècades del futbol europeu, va penjar les botes la temporada passada als 35 anys al Bayern de Munic. Sempre que una llegenda es retira és una notícia trista, però l’alegria ha tornat ara al futbol neerlandès quan el davanter nascut a Bedum ha anunciat que torna.

Ho farà a l’FC Groningen, l’equip que el va veure créixer als Països Baixos i que actualment es troba jugant en la primera categoria, l’Eredivisie. El club ha patit, com tots, un sotrac econòmic important per culpa del coronavirus, i més encara tenint en compte que les competicions neerlandeses es van suspendre de forma definitiva i no tornaran fins a la temporada vinent. És per això que Robben ha decidit tornar, per ajudar el club de la seva vida a aixecar el vol de nou.

L’FC Groningen és un club que suma gairebé cent anys d’història i per ell han passat jugadors de la talla de Johan Neeskens, Ronald Koeman, Virgil Van Dijk o Luis Suárez, més enllà del mateix Robben. Ara, estan aprofitant la volada del fitxatge del davanter ex del Reial Madrid, Bayern de Munic o Chelsea, entre d’altres, per fer difusió i convertir-se en un atractiu del futbol neerlandès i europeu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa