Món Esport
River i Boca presenten recursos per no jugar a Madrid
  • CA
Els aficionats del River Plate es lamenten per la suspensió del partit contra Boca Juniors.
Els aficionats del River Plate es lamenten per la suspensió del partit contra Boca Juniors. | EFE

Ni a River Plate ni a Boca Juniors no ha agradat en absolut la resolució dictaminada per la CONMEBOL de portar la tornada de la final de la Libertadores al Santiago Bernabéu. Tots dos conjunts han fet constar el seu malestar per una decisió que no comparteixen: River vol que es jugui al Monumental, Boca aposta per no jugar el partit. La disputa d’aquest encara és una incertesa. 

 

El recurs del segon equip arriba hores després que River coneixés la decisió de la CONMEBOL de multar el conjunt argentí pels incidents protagonitzats en el partit de tornada de la final de la Copa Libertadores. La sanció consisteix en una penalització econòmica de 400.000 dòlars, la suspensió del Monumental durant dos partits (es jugaran, a partir del 2019, a porta tancada), i la pèrdua de la capacitat d’acollir com a local la tornada de la Libertadores contra Boca Juniors. Uns problemes que se sumen a l’obligació d’haver de tornar el valor de les entrades venudes als seus socis, i que havien generat una taquilla superior als 100 milions de pesos argentins. 

 

River ha fet constar el seu malestar i ha anunciat, a través d’un comunicat, que presentarà un recurs per tal d’evitar complir amb le sancions imposades: “El Club Atlético River Plate informa que realitzarà els plantejaments legals i les apel·lacions pertinents en relació a les resolucions de la Confederació Sud-americana de Futbol (CONMEBOL) i pel seu Tribunal de Disciplina, en relació al canvi de seu disposat sobre el partit de tornada de la final de la Copa Libertadores 2018, la sanció econòmica i la prohibició de disputar amb públic dos partits oficials organitzats per CONMEBOL”. Sembla improbable, de totes maneres, que River pugui escapar-se d’aquestes penalitzacions, ja que ha quedat evidenciat que va ser la seva afició la que va protagonitzar els incidents que han obligat a ajornar el partit. 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa