Revelen un document que compromet Cristiano en el cas de violació

'Der Spiegel' publica un contracte amb què el futbolista portuguès hauria comprat el silenci de la seva suposada víctima després d'admetre un excés de força

Cristiano Ronaldo, després d'un partit amb la Juventus.

Cristiano Ronaldo, després d’un partit amb la Juventus. | EFE

Noves informacions sobre l’acusació de violació de Kathryn Mayorga a Cristiano Ronaldo. El diari alemany Der Spiegel ha publicat documents que mostren proves de l’acord entre el futbolista portuguès i l’exmodel a través del qual el primer comprava el silenci de la segona per 375.000 dòlars. En les imatges del text publicat, que va ser firmat l’agost del 2010, l’exdavanter del Madrid rep el pseudònim de “Topher”, es compromet a enviar a la jove els resultats de la prova de VIH i reconeix, entre d’altres, haver actuat amb un excés de força.

 

Sempre segons el mateix mitjà, el contracte obligava Mayorga a destruir qualsevol prova i inclou la primera versió de Ronaldo (“Es queixava que l’estava forçant. Va dir no i em va demanar que pares diverses vegades”), una declaració molt diferent de la que va fer tres mesos després, quan va assegurar que la relació havia estat consensuada.

Document publicat per 'Der Spiegel' sobre Cristiano Ronaldo.

Document publicat per ‘Der Spiegel’ sobre Cristiano Ronaldo. | ‘Der Spiegel’

Nou comentari