Nova reunió de la UEFA per analitzar el futur de les competicions

El Comitè Executiu de la UEFA es tornarà a reunir el pròxim dijous 23 d’abril per analitzar la situació de la pandèmia del coronavirus i estudiar un possible full de ruta per decidir el futur de les seves competicions.

Tal com va passar en la darrera reunió, les 55 federacions nacionals adherides a l’organisme europeu debatran per videoconferència per analitzar el futur de les competicions nacionals i també de les continentals, la Champions League i l’Europa League.

El passat 17 de març, els dirigents de la UEFA van acordar l’ajornament al 2021 de l’Eurocopa entre seleccions per donar més marge en el calendari. Gairebé un mes després, totes les grans Lligues europees segueixen aturades i continua sent una incògnita el que passarà amb elles.Més notícies

L’alternativa del Barça a Lautaro Martínez

Segons la ‘Cadena SER’, la secretaria tècnica blaugrana ha contactat amb Aleksander Isak, davanter de la Reial Societat de 20 anys

El Barça transmet esperança i optimisme amb un vídeo emotiu

El club blaugrana publica ‘Avui lluitem, demà gaudirem #TotsUnitsFemForça’ amb l’objectiu de “traslladar el seu suport als herois anònims que lluiten contra el coronavirus”

Nou comentari