Món Esport
Una reunió per avançar en la professionalització del futbol femení
  • CA

La Secretària d’Estat per a l’Esport, Irene Lozano, s’ha reunit aquest dimecres, en la seu del Consell Superior d’Esports (CSD), amb les capitanes dels equips de la Primera Iberdrola per “avançar en el projecte de professionalització” del futbol femení estatal.

Després de la reunió d’aquest dimarts amb els directius dels clubs de la Primera Divisió femenina, Irene Lozano ha mantingut aquest dimecres una reunió amb les futbolistes. La secretària d’Estat per a l’Esport ha conegut de primera mà les preocupacions i demandes de les jugadores, al mateix temps que els ha transmès el “compromís del govern espanyol per treballar en la creació d’una competició professional femenina sostenible, atractiva i innovadora”.

La trobada ha tingut lloc un dia després de la reunió mantinguda per Irene Lozano amb els presidents i directius dels clubs de la Primera Divisió, en la qual es va materialitzar el llançament del projecte de dotar de la condició de professional el futbol femení a Espanya.

Per a la presidenta del CSD, “la professionalització del futbol femení serà una realitat la pròxima temporada, la qual cosa suposa una enorme satisfacció, sobretot per haver comptat amb el suport, la confiança i la il·lusió de tots els clubs que han percebut que aquest projecte va de debò”. “A més per a les jugadores, saber que juguen en condicions d’igualtat amb els homes, més enllà de les manifestacions materials que pugui tenir, és un principi universal de justícia, i podran treballar amb més seguretat. Serà un gran canvi per a totes les dones espanyoles”, ha afegit Lozano.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa