El retorn de la Lliga no evitarà pèrdues milionàries per als clubs espanyols

Segons Javier Tebas, l’impacte del coronavirus al futbol professional estatal serà de 700 milions d’euros

El retorn de la Lliga està cada vegada més a prop. Si no hi ha cap contratemps d’última hora, la Primera i la Segona Divisió espanyoles es reprendran a partir de l’11 de juny. El derbi entre el Sevilla i el Betis donarà el tret de sortida a un mes i mig farcit de partits que determinaran el campió, els equips que es classificaran per a les competicions europees i els que estaran obligats a tastar el sabor amarg del descens.

El fet que la pilota torni a rodar permetrà als clubs que integren les dues màximes categories del futbol espanyol reduir les conseqüències econòmiques del coronavirus, però no les podran esquivar. De fet, Javier Tebas ha assegurat aquest divendres que ha calculat les pèrdues del futbol professional estatal en 700 milions d’euros. El president de LaLiga ha celebrat, no obstant això, els ingressos que es tornaran a rebre pels drets televisius.

“La televisió és un intermediari entre la competició i els afeccionats que ens permet recaptar els diners dels que paguen perquè puguem créixer. Ens agrada veure els estadis plens, però la grada de les cases és molt important. Diuen que estem venuts a les televisions, però si podem continuar ara mateix, és gràcies a aquests ingressos”, ha reflexionat abans de sentenciar que considera que la Ligue 1 francesa es va precipitar a l’hora de finalitzar definitivament la temporada.

Més informació

Comentaris

    Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ..LAS PERSONAS QUE NO SE PONEN MASCARILLA SON UN PELIGRO PARA LOS DEMAS Y PARA ELLOS MISMOS Maig 29, 2020 10:16 pm
    LA LIGA OTRA VEZ , Que putada con LO BIEN QUE VIVIAMOS TODOS SIN FUTBOL ..Sin preocuparnos si nuestro Equipo ganaba o no EL BARÇA Mejor NO JUEGUE LA CHAMPIONS Si lo digo como hace años no la ganan FAN EL RIDICUL EN MAJUSCULA .Que putada otra vez FUTBOL
    Guaita Maig 30, 2020 11:50 am
    Pèrdues? no serà mes encertat dir que deixaràn d'ingressar, fins que pugui entrar el públic als estadis ?

Nou comentari