Món Esport
El retorn del futbol espanyol canvia de dia i de partit
  • CA

El partit entre el Rayo Vallecano i l’Albacete, corresponent a la 20a jornada de la Lliga SmartBank, es reprendrà a porta tancada a l’estadi de Vallecas el pròxim dimecres 10 de juny, a partir de les 20.00 hores, segons ha anunciat el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol. El compromís entre madrilenys i manxecs, per tant, serà el primer que es disputarà a l’Estat després de l’aturada forçada pel coronavirus.

El partit es va suspendre el passat 15 de desembre a conseqüència dels càntics contra un jugador de l’Albacete, Roman Zozúlia, proferits per un sector de la grada de Vallecas. El duel es reprendrà a porta tancada, a partir de la segona meitat i amb un jugador menys per part dels visitants per l’expulsió d’Eddy Silvestre.

Tant l’Albacete com el Rayo Vallecano estan d’acord amb la proposta de data i horari que ha fet LaLiga, segons ha indicat l’RFEF, i el partit que els enfrontarà serà el primer a disputar-se a l’Estat espanyol després de l’aturada per la pandèmia de la Covid-19. El segon serà el derbi sevillà entre el Reial Betis i el Sevilla, previst per al dijous 11 de juny a les 22.00 hores.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa