Retiren la demanda per violació contra Cristiano Ronaldo

Segons 'Bloomerg', els advocats de Kathryn Mayorga no han especificat els motius de la renúncia

El cas ‘Mayorga’ arriba al seu punt final. Segons ha informat Bloomerg, la model ha retirat la demanda de violació que va interposar contra Cristiano Ronaldo a finals del mes de setembre del 2018. La informació en qüestió assegura que els seus advocats, que no han indicat si hi ha hagut un acord entre les dues parts o si, d’altra banda, Kathryn Mayorga ha decidit fer un pas enrere per algun motiu en concret, van emetre la petició de renúncia al Tribunal de Nevada, l’encarregat d’investigar el cas, ara fa un mes.

El passat 27 de setembre, la Policia Metropolitana de Las Vegas va reobrir la investigació per la suposada violació de Cristiano Ronaldo a Kathryn Mayorga, exmodel, el 13 de juny del 2009, setmanes abans de l’arribada del portuguès al Reial Madrid. Tot i que aquesta havia acceptat un acord extrajudicial de 375.000 dòlars per retirar els càrrecs, Aden Ocampo, portaveu del departament policial, va confirmar que la víctima havia demanat que es torni a investigar i així s’ha fet.

A principis del 2019, la Policia del país americà van sol·licitar una mostra d’ADN a Cristiano per comparar-los amb les restes biològiques trobades en la roba de la denunciant. Durant tot aquest temps, la imatge del davanter portuguès s’ha vist força deteriorada com a conseqüència del cas. La Juventus, fins i tot, va arribar a perdre el 15% del seu valor en borsa.

Més informació

Nou comentari