Món Esport
La renovació d’Alaba amb el Bayern s’encalla
  • CA

El Bayern de Munic és un club diferent. El club alemany, vigent campió d’Europa i principal favorit a revalidar el títol, té molt clar que ningú no està per sobre de l’entitat. I ho ha demostrat en plena negociació per a la renovació de David Alaba, un dels futbolistes més importants de la seva plantilla. El futbolista austríac, de 28 anys, acaba contracte el 30 de juny del 2021, és a dir, al final d’aquesta temporada… però això no provocarà que a l’Allianz Arena estiguin disposats a pagar qualsevol cosa per retenir-lo.

Li vam presentar una oferta molt generosa i justa, sobretot tenint en compte les circumstàncies del moment. Li vam demanar al seu agent que ens agradaria rebre una resposta a finals d’octubre per reaccionar-hi amb temps. No vam saber res d’ell fins al dissabte, quan se’ns va comunicar que l’oferta no era satisfactòria. Vam decidir retirar la proposta completament. Ja no hi ha oferta”, ha deixat molt clar, i de forma contundent, el president del Bayern, Herbert Hainer, en una entrevista al mitjà públic BR. La situació, en conseqüència, és la següent: si el club bavarès i Alaba no arriben a cap acord, el defensa serà lliure de negociar amb qui vulgui a partir del pròxim 1 de gener.

Aquest dilluns, el mateix jugador ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit del Bayern contra el Salzburg i ha estat preguntat per aquesta qüestió. “Soc un jugador que realment gaudeix de jugar al Bayern. Em sento bé i soc feliç sent part d’aquest equip. Ja veurem com acaba tot plegat”, s’ha limitat a respondre un jugador que des d’Alemanya situen en l’òrbita dels dos principals equips de la Lliga espanyola, el Barça –que ja fa temps que el segueix– i el Reial Madrid.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa