Món Esport
Remodelació profunda a la direcció esportiva de l’Espanyol
  • CA

Aires de canvi a Cornellà-El Prat. L’Espanyol ha decidit sacsejar la seva àrea esportiva. Tal com havia avançat PericosOnline, el club blanc-i-blau ha decidit que Òscar Perarnau deixi de ser el secretari tècnic, càrrec que ocupava des del desembre del 2019, quan va deixar el director general esportiu i tenir plens poders sobre l’àrea esportiva, el futbol formatiu, les escoles de futbol i els equips femenins. La decisió ja s’ha fet oficial: “L’entitat vol agrair públicament a Òscar Perarnau la seva dedicació, compromís i professionalitat al llarg de tots aquests anys”.

L’adeu de Perarnau ha anat acompanyat del de l’actual coordinador del futbol base blanc-i-blau, Fran Navarro. El motiu principal dels canvis és la pèrdua de confiança del consell directiu en ambdós. La figura de Rufete, actual director del futbol professional, s’ha sortit reforçada. La remodelació profunda s’ha dut a terme malgrat el futur incert en l’àmbit esportiu i institucional de l’Espanyol, que en el retorn de la Lliga està obligat a deixar-s’ho tot sobre la gespa per evitar el descens a la Segona Divisió espanyola.

Chen Yansheng té clar que el pròxim mercat de fitxatges serà especialment peculiar i important tenint en compte la crisi del coronavirus. El president perico és plenament conscient que caldrà estar encertats en totes les decisions que es prenguin i, per aquest motiu, vol estar envoltat de gent amb qui confia. En les pròximes hores, l’Espanyol hauria de donar més detalls respecte a les modificacions a l’àrea esportiva.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa