Món Esport
La regla dels cinc canvis es mantindrà fins al final de la temporada vinent
  • CA

La International Football Association Board (IFAB), estament que regeix les regles del futbol, ha aprovat la proposta de la FIFA per estendre la regla dels cinc canvis durant els partits, introduïda per pal·liar els efectes de la pandèmia del coronavirus, a tota la temporada 2020/21.

Concretament, aquesta aprovació afecta totes les competicions de clubs que acabin abans del 31 de juliol del 2021 i a les competicions de seleccions programades per al juliol i l’agost del 2021, incloses l’Eurocopa i la Copa Amèrica.

Entre els motius de la FIFA per decidir aquesta extensió dels cinc canvis es troba el fet que les pretemporades d’aquest estiu seran més curtes del que és habitual, així com la compressió dels calendaris de la temporada 2020/21 a causa de l’endarreriment de l’inici del curs.

“La decisió d’aplicar aquesta esmena temporada queda a discreció de l’organitzador de cada competició. L’impacte canviant del coronavirus en el futbol es mantindrà en revisió constant per garantir que es prenguin les mesures apropiades en el futur en relació amb aquesta esmena”, ha apuntat la FIFA en un comunicat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa