Món Esport
La recuperació de Maradona “sorprèn positivament” els seus metges
  • CA

L’exfutbolista argentí Diego Armando Maradona es recupera favorablement de la seva operació per un hematoma en el cervell i un dia després de la intervenció “sorprèn la seva recuperació”, segons ha confessat el seu metge personal, Leopoldo Luque, des de la clínica a Buenos Aires.

El ’10’ ha completat el seu primer dia després de l’operació amb bones notícies per als metges, ja que es troba “de bon humor” i fent els passos adequats. “Està molt més connectat. De molt bon humor, la recuperació ens sorprèn, però cal anar a poc a poc”, ha dit davant els mitjans a la porta de la Clínica Olivos.

“La recuperació és boníssima, optimista per a nosaltres”, ha reiterat. Maradona va acudir el dilluns a la clínica per a una àmplia revisió, quan li van detectar el coàgul, després d’un empitjorament de salut els últims dies que ja es va deixar entreveure el dia del seu 60è aniversari divendres passat, quan li costava caminar en l’homenatge que va rebre l’actual tècnic de Gimnasia y Esgrima La Plata.

D’altra banda, el metge d’El Pelusa sí que ha apuntat que és aviat per saber quan abandonarà la clínica. “No ho discutim encara, això. Intentem analitzar les coses dia a dia, cal esperar que continuï millorant, encara no està al 100%. És molt aviat. Les primeres 24 hores eren les crítiques, no ha passat res i estem contents”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa