El Rayo-Albacete, suspès pels crits de “puto nazi” contra Zozúlia

El partit entre el Rayo Vallecano i l’Alabacete d’aquest diumenge, corresponent a la vintena jornada de la Segona Divisió espanyola, s’ha suspès pels insults que ha rebut Roman Zozúlia de part de l’afecció de Vallecas després que cap dels dos equips saltés a la gesta a la segona meitat i l’àrbitre prengués una decisió a la qual LaLiga ha donat suport.

El matx ja s’ha hagut d’aturar durant el primer temps, quan el col·legiat José Antonio López s’ha adonat dels insults sobre el futbolista “Fill de puta, puto Nazi. Zozúlia ets un nazi”, ha cantat bona part de l’estadi de Vallecas, però sobretot la secció de la grada integrada pels Bukaneros, al davanter, que ha tornat a l’estadi del Rayo Vallecano després de tres anys del seu fitxatge pel conjunt madrileny.

L’ucraïnès, però, només va passar uns dies a Madrid, ja que no va ser gens benvingut per l’afecció. “Vallekas no és lloc per a nazis”, li van dir recordar en un camp on no perdonaven el fet que haguessin transcendit fotografies a les xarxes socials que deixaven entreveure el seu suport als militars del seu país i el relacionaven amb la ideologia nazi. El jugador es va sentir assetjat en el seu primer entrenament i el cas va transcendir l’aspecte purament esportiu, ja que LaLiga i la Policia van obrir una investigació i el Consejo Superior de Deportes va intervenir. Tot plegat va finalitzar amb el fitxatge de Zozúlia per l’Albacete.

Després d’una hora d’incertesa en el partit que ha començat a les 21.00 hores, la megafonia de l’estadi de Vallecas ha anunciat la suspensió del compromís: “A conseqüència dels càntics reiterats i insults proferits durant la primera meitat, el partit queda suspès”, ha anunciat el Rayo a través de les xares socials. “LaLiga manifesta la seva aprovació amb la decisió presa per José Antonio López Teca de suspendre el duel davant els insults greus i amenaces a Zozúlia. Des de la Lliga seguim treballant per erradicar la violència, el racisme i la xenofòbia en els estadis del futbol professional espanyol“, ha afegit l’organitzadora de la competició.Més notícies

Un empat amb regust de victòria (1-1)

El Madrid també punxa a Mestalla abans del clàssic, però ho fa empatant a l'últim segon del partit

Rubi, sobre la seva rebuda a Cornellà-El Prat: “M’ha semblat més que correcta”

El tècnic de Vilassar, que ha comentat que “patim perquè l’Espanyol surti de baix”, s’ha justificat en roda de premsa: “La meva sortida? Crec que no només va ser responsabilitat meva”

Comentaris

    Ramon Desembre 16, 2019 | 08:23
    Doncs als catalans també ens ho diuen i no els clausures ni suspenen res. Ens diuen que som nazis i, més greu i ofensiu encara, ens diuen que som espanyols!

Nou comentari