Món Esport
El Racing de la Guía troba una còmica solució al cas del Fuenlabrada
  • CA

El cas del Club de Futbol Fuenlabrada està portant molta cua. Un cop LaLiga ja ha pres una decisió i ha suspès el partit, prenent així les possibilitats dels madrilenys de classificar-se pel play-off d’ascens a Primera Divisió, les reaccions han estat múltiples. Més enllà de tots els comunicats oficials i els intents de revertir la situació per part de molts dels agents implicats, un tuit del Racing de la Guía s’ha fet viral a les xarxes socials. 

Aquest humil club asturià, que juga a Regional Preferent, ha publicat un missatge en el qual demanen, irònicament que se’ls inscrigui a la Segona Divisió “perquè sí” i a veure “si cola”. A la vegada, també han demanat, amb aquest mateix missatge, una caixa de sidra i “bollos preñaos”, un plat típic de la seva regió.

Davant tota la tensió que està provocant el cas del Fuenlabrada, han estat molts els qui han agraït una mica d’humor en tot aquest assumpte. A la vegada, el Racing de la Guía ha aprofitat la repercussió i la viralitat per demanar més suport al futbol amateur.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa