Món Esport
Quan i on veure la final de la Champions: Liverpool – Reial Madrid

Liverpool i Reial Madrid jugaran aquest vespre la final de la Champions League del 2022, quatre anys després de disputar el mateix partit on els anglesos van perdre per tres gols a un la final de Kíiv de 2018. En aquell partit, el porter Loris Karius va deixar empremta regalant dos gols als blancs, un a Karim Benzema i l’altre a Gareth Bale. No obstant això, l’equip vermell de Jürgen Klopp ha canviat algunes de les peces de l’onze inicial d’aquella final, i ara disposa d’una banqueta que ja sap què és alçar la Champions tal com ho van fer a Madrid 2019 i amb més profunditat a l’hora de poder fer canvis.

La convocatòria del Reial Madrid

Després d’acabar la Lliga sense pressió en sentenciar-la jornades enrere, el Reial Madrid ha viatjat a París amb tots els jugadors disponibles per a la final. El gran dubte que tenia l’entrenador italià Carlo Ancelotti ha estat veure com arribava el central austríac David Alaba, que tenia molèsties musculars durant els darrers partits de la temporada, però finalment se l’espera al terreny de joc per jugar d’inici amb Éder Militao a l’eix central de la defensa.

La convocatòria del Liverpool

En el cas del Liverpool hi ha més dubtes que en la convocatòria del Reial Madrid, i és que l’equip de Klopp arriba a la final després d’una setmana on ha competit per la Premier League fins al darrer segon i guanyar la FA Cup i la Carabao Cup, fet que ha provocat que el seu equip estigui més cansat i amb una menor preparació per al partit d’avui contra el Reial Madrid. S’espera que Mo Salah, l’estrella, pugui jugar d’inici després de tronar a gaudir de minuts a la darrera jornada de lliga contra el Wolverhampton. També es preveu que Van Dijk surti d’inici per liderar la defensa i Thiago i Fabinho juguin al mig del camp després de superar les molèsties musculars.

Horari i canal de TV

El partit es disputa aquesta nit a les 21:00h al Stade de France de Saint-Denis, a París i es podrà seguir de manera gratuïta pel canal públic de La1 o mitjançant la plataforma de Movistar+ al canal Movistar+ Liga de Campeones. També podreu seguir el partit des del Twitter de Món Esport i des de la nostra pàgina web amb el minut a minut i posteriorment amb la crònica de la final de la Champions entre el Liverpool i el Reial Madrid.



Més notícies
Rafa Nadal, tenista | Europa Press
Nadal jugarà un dels partits amb més morbo de la seva carrera
Notícia: Nadal jugarà un dels partits amb més morbo de la seva carrera
Comparteix
El balear s'enfrontarà a Roland Garros al jove Auger-Aliassime, qui està entrenat pel seu tiet, Toni Nadal
Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool | Europa Press
Això ha millorat el Liverpool respecte la darrera final contra el Madrid
Notícia: Això ha millorat el Liverpool respecte la darrera final contra el Madrid
Comparteix
Van caure al partit decisiu de Champions fa quatre anys, però ara arriben més experimentats i el tècnic, Jürgen Klopp, explica per què
Florentino Pérez, president del Madrid | Europa Press
Un exmadridista es burla de Florentino pel fitxatge frustrat de Mbappé
Notícia: Un exmadridista es burla de Florentino pel fitxatge frustrat de Mbappé
Comparteix
Achraf Hakimi, jugador del Paris Saint-Germain, li dona "molts ànims"
Robert Lewandowski, amb Julian Nagelsmann | Europa Press
El gest del Bayern que gairebé confirma el fitxatge de Lewandowski pel Barça
Notícia: El gest del Bayern que gairebé confirma el fitxatge de Lewandowski pel Barça
Comparteix
El seu entrenador, Julian Nagelsmann, planifica la pròxima temporada sense el polonès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa