No hi haurà públic a les finals de Copa

La ministra de Sanitat Carolina Darias ho ha assegurat

La ministra de Sanitat Carolina Darias ha desmentit una informació que havia avançat la Cadena Ser, en la qual s’assegurava que les dues finals de Copa que es jugaran el pròxim mes, ho farien amb públic a les graderies. Seria amb un 25% de l’aforament i, en disputar-se ambdues a la Cartuja de Sevilla, només hi assistirien aficionats andalusos, a causa del confinament perimetral per comunitats autònomes. Així, ni catalans ni bascos podrien haver anat a cap dels dos partits.

Tanmateix, la polèmica al respecte s’ha esvaït de cop quan Darias ha assegurat que no hi haurà públic en aquests dos enfrontaments. “Tothom vol tornar a viure aquests esdeveniments de forma presencial, però s’ha d’entendre que ara no és el moment. No és ni possible, ni adequat, ni oportú, ni convenient”, amb aquestes paraules ha donat la ministra per liquidat aquest assumpte.

Cal destacar que el president de LaLiga, Javier Tebas, també ha posat data al retorn del públic als estadis. En aquest cas, seria a la competició de la regularitat, la qual ell dirigeix. Tebas preveu que a finals d’abril ja hi pugui haver presència d’espectadors, encara que sigui de forma simbòlica, a les graderies. Ara bé, aquestes paraules de Darias són una gerra d’aigua freda, també per les previsions de Tebas.

Més informació

Nou comentari