Món Esport
VÍDEO | Neymar dona suport a l’ultradretà Bolsonaro de manera polèmica

Quan només queden tres dies per a les eleccions del Brasil, el millor futbolista d’aquest país, Neymar Jr., exjugador del Futbol Club Barcelona que actualment milita a les files del París Saint-Germain (PSG), ha participat de la campanya electoral del candidat ultradretà Jair Bolsonaro. El davanter de Sao Paulo ha demanat el vot per a la reelecció de l’actual president a través d’un vídeo que el mateix polític ha compartit a les seves xarxes socials.

Neymar Jr. demana el vot per al candidat ultradretà Jair Bolsonaro

En el vídeo en qüestió es pot veure Neymar ballant al ritme d’una cançó creada expressament per a la campanya electoral. La lletra, bàsicament, demana el vot per a Bolsonaro, perquè pugui guanyar les eleccions. Ara bé, és un vídeo peculiar, ja que, si en primera instància apareix Neymar, posteriorment hi ha un reguitzell de persones que també ballen aquesta cançó, entre les quals hi ha molts nens petits, de la mateixa manera que també hi surt el mateix Bolsonaro. Aquesta publicació ha generat moltíssimes reaccions i polèmica a les xarxes socials i Neymar ha respost demanant que se li permetin expressar les seves idees públicament i defensant la “democràcia”.

Bolsonaro i Neymar estan units per una bona relació

No és la primera vegada que Bolsonaro i Neymar mostren una bona relació públicament. El president del Brasil ja va donar suport al davanter l’any 2019, quan aquest va ser acusat d’una agressió sexual. A més a més, altres jugadors de futbol també s’han posicionat a favor del polític ultradretà. En les darreres eleccions van destacar els noms de dos altres exblaugranes, Rivaldo i Ronaldinho. De fet, és comú que els futbolistes i exfutbolistes brasilers s’impliquin a la vida política del país. Un altre ex del Barça, Romario, va ser senador fa pocs anys. Les eleccions per a la presidència de la República Federativa del Brasil se celebraran el pròxim diumenge 2 d’octubre.



Més notícies
Neymar Jr. i Kylian Mbappé, durant un entrenament amb el PSG | Europa Press
La guerra entre Mbappé i Neymar al PSG es converteix en pública
Notícia: La guerra entre Mbappé i Neymar al PSG es converteix en pública
Comparteix
Tots dos jugadors han fet declaracions durant l'aturada de seleccions
Leo Messi, amb Luis Campos i Nasser Al-Khelaïfi | Europa Press
El PSG mou fitxa per impedir que Laporta compleixi el seu somni amb Messi
Notícia: El PSG mou fitxa per impedir que Laporta compleixi el seu somni amb Messi
Comparteix
El club francès ha fet una oferta de renovació a l'astre argentí, segons ha informat la Cadena SER
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
El president del PSG es veu immers en un escàndol sense precedents
Notícia: El president del PSG es veu immers en un escàndol sense precedents
Comparteix
Nasser Al-Khelaïfi hauria aconseguit posar un empresari francès a la presó que tenia informacions molt sensibles sobre el Mundial de Qatar
Kylian Mbappé, jugador del PSG, i Leandro Paredes, de la Juventus, en un partit de Champions d'aquesta temporada | Europa Press
La frase d’un excompany de Mbappé que defineix l’ambient que hi ha al PSG
Notícia: La frase d’un excompany de Mbappé que defineix l’ambient que hi ha al PSG
Comparteix
L'argentí Leandro Paredes, ara a la Juventus, ha estat preguntat per la seva relació amb el davanter

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Els delinqüents i les males persones van de la ma… a setembre 30, 2022 | 16:20
    Els delinqüents i les males persones van de la ma… setembre 30, 2022 | 16:20
    Fastic de gent!
  2. Icona del comentari de: Cal dir-ho a setembre 30, 2022 | 16:40
    Cal dir-ho setembre 30, 2022 | 16:40
    Una persona, tret d'excepcions, que es guanya la vida jugant, ja demostra el nivell, però que a sobre sigui supportter d'un populista en el pitjor sentit del mot i un individu impresentable, diu molt poc d'aquest jugador. Molts de jugadors d'elit podrien despendre un part ínfima dels seus diners en aprendre un mica i formar-se un mica, encara que fos en cultura general, si no ho van poder fer abans. I sobretot no fer trampes com el seu company Suarez el qual varen enxampar fent trampa en unes proves de llengua italiana, no en sabia un borrall i les havia "superat", a la Universitat de Perugia on encara es parla del "cas Suarez".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa