Món Esport
El PSG vol “intensificar les negociacions” per renovar Neymar i Mbappé
  • CA

El Paris Saint-Germain té molt clar que no vol que el seu projecte deixi de girar al voltant de les dues principals estrelles de l’equip actualment, Neymar Jr i Kylian Mbappé. Així ho ha deixat clar, si més no, el director esportiu del club francès, Leonardo, en unes declaracions a RMC Sport. El màxim responsable de la confecció de la plantilla parisenca ha revelat que ja ha començat a negociar amb alguns jugadors, entre ells el brasiler i el francès, per renovar-los.

“Hem iniciat diverses negociacions per a les renovacions de certs jugadors. Hem d’adaptar-nos a la realitat econòmica actual, però ja hem començat a discutir totes les renovacions que volem fer, les de Di María, Neymar, Mbappé, Bernat o Draxler”, ha valorat Leonardo, que també ha explicat que “els pròxims dies intensificarem les negociacions”. D’aquesta forma, el PSG ha deixat molt clar públicament a tots aquells equips que s’han fixat en les seves estrelles que no tenen cap mena d’intenció de deixar-les escapar.

Hi ha moltes informacions i molts rumors de clubs espanyols. Nosaltres parlem directament amb en Kylian, aquesta és la veritat de la negociació”, ha valorat respecte a Mbappé i l’interès del Madrid a aconseguir els seus serveis, mentre que amb Neymar també ha estat clar: “Hem començat a parlar. Aquestes coses tenen el seu timing… Però la idea de renovar existeix”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa