Món Esport
El PSG guanya la Copa de la Lliga als penals
  • CA

El PSG ha aixecat aquest divendres la Copa de la Lliga després de vèncer l’Olympique de Lió a la tanda de penals i amb una bona actuació de Verratti i Ander Herrera. Els de Thomas Tuchel celebren el quart títol nacional de la temporada, a l’espera de què passi amb la Champions. L’equip de Neymar ja havia guanyat la Copa de França la setmana passada. Després d’aquest resultat, els del sud de França es queden sense participació a Europa la temporada vinent.

Durant els primers 90 minuts de joc cap dels dos equips ha estat capaç d’inquietar la porteria rival. A la pròrroga, el Lió ha merescut més que el PSG, però el premi del gol no ha arribat i s’ha arribat a la tanda de penals. Després de deu encerts entre els dos equips, Keylor Navas ha estat capaç d’aturar el llançament de Bertrand Traore i Pablo Sarabia no ha perdonat i ha donat el triomf als parisencs.

El PSG ja té únicament la Champions al cap. Els de Tuchel jugaran els quarts de final a Portugal contra l’Atalanta i sense Mbappé. Els italians podrien semblar un equip menor en primera instància, però han fet una temporada excelsa i, especialment en el darrer tram de Serie A, han demostrat una capacitat golejadora molt sorprenent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa