Món Esport
El PSG continua generant dubtes a Europa
  • CA

El segon dia de la quarta jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League no ha deixat gairebé cap sorpresa. La gran majoria de resultats han estat més o menys els esperats, amb una excepció. El París-Saint Germain (PSG) s’ha deixat empatar de forma innocent i sense gaires explicacions el seu partit contra el Red Bull Leipzig i ha entregat el lideratge del Grup A al Manchester City de Pep Guardiola.

Leipzig 2-2 PSG

El PSG, amb la gran absència de Leo Messi a l’onze inicial, ha tornat a signar un partit força dolent, on el rival, un Leipzig que està fent una temporada pèssima, ha dominat clarament el joc. Els alemanys s’han avançat amb una diana d’Nkunku, però abans del descans dos gols de Georginio Wijnaldum li han donat la volta al marcador. Tot i això, el Leipzig ha seguit dominant i al final del partit ha obtingut el premi de l’empat després d’una acció ridícula. El central francès Presnel Kimpembe ha comès un penal al temps afegit sense cap necessitat de fer-lo i Szoboszlai no ha perdonat des dels onze metres. El Leipzig ha sumat el primer punt de la fase de grups.

Manchester City 4-1 Bruges

Per la seva banda, el City del català Pep Guardiola ha fet els deures i no ha tingut pietat del Club Bruges. Malgrat haver acabat el primer temps amb un empat a un gol després de les dianes de Foden i Stones i en pròpia porteria, la segona part ha estat un espectacle dels citizens. Mahrez, Sterling i Gabriel Jesus han condemnat el Bruges a l’Europa League de forma gairebé virtual i, després de l’empat del PSG, els anglesos són líders del Grup A.

Reial Madrid 2-1 Xakhtar

La victòria del Reial Madrid sobre els ucraïnesos es podria qualificar de pírrica, ja que, malgrat sumar els tres punts i assegurar-se de forma gairebé matemàtica la classificació per als vuitens de final, la imatge dels de Carlo Ancelotti ha estat tan pobra que gairebé han perdut més que no guanyat. Un doblet de Benzema ha estat suficient per batre el Xakhtar que, això sí, ha dominat el partit amb claredat i ha merescut molt més. Vinícius continua sumant i aportant molt al conjunt blanc.

Altres partits destacats

El Liverpool no ha tremolat a Anfield davant l’Atlètic de Madrid i ha superat amb contundència l’equip del Cholo Simeone, que, a més a més, ha perdut Felipe per expulsió (2-0). El Borussia Dortmund, sense Haaland, ha tornat a ser golejat per l’Ajax d’Àmsterdam (1-3) i un bonic enfrontament entre dos històrics, el Milan i el Porto, ha deixat un empat que afavoreix l’Atlètic a la classificació (1-1).



Més notícies
Xavi Hernàndez, en arxiu | Al-Sadd SC
Xavi: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”
Notícia: Xavi: “Tornar al Barça és tornar a casa i és il·lusionant”
Comparteix
El tècnic egarenc ha deixat entreveure el seu retorn al Camp Nou, tot i el comunicat de l'Al-Sadd
Xavi Hernàndez, després de renovar amb l'Al-Sadd | Europa Press
L’Al-Sadd comunica que no deixarà marxar Xavi al Barça
Notícia: L’Al-Sadd comunica que no deixarà marxar Xavi al Barça
Comparteix
Es refreda el fitxatge del tècnic egarenc pel Futbol Club Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa