Món Esport
El PSG es classifica per a la seva primera final de la Champions (0-3)
  • CA

Després de gairebé una dècada de l’arribada de Nasser Al-Khelaïfi i més de 1.300 milions d’euros invertits, el Paris Saint-Germain s’ha classificat per a la primera final de la Champions League de la seva història. El conjunt francès s’ha imposat còmodament al Leipzig, botxí de l’Atlètic de Madrid, gràcies als gols de Marquinhos, Di María i Juan Bernat (0-3). Els de Thomas Tuchel estan a només un pas de la glòria.

El PSG no ha donat cap mena d’opció al seu rival i ha segellat el passi per al compromís decisiu de la Lliga de Campions amb tot el mereixement del món. Di María ha estat el futbolista més destacat dels parisencs: ha centrat la falta que Marquinhos ha convertit en el primer gol del partit al minut 13, ha marcat el segon després d’una gran assistència de Neymar abans del descans i ha tornat a assistir a la represa, en aquest cas a Juan Bernat, perquè sentenciés la primera semifinal de l’edició més estrambòtica de la història recent de la Champions.

Neymar Jr ha tornat a demostrar que es troba en un gran estat de forma. El brasiler ho ha tornat a fer pràcticament tot a la perfecció, però s’ha tornat a topar amb l’encert de cara a porteria. L’exjugador del Barça tindrà l’oportunitat, el pròxim cap de setmana, d’aixecar la seva segona orelluda després d’una nit en què el PSG ha patit molt menys que en els quarts de final davant l’Atalanta. El guanyador de l’altra semifinal, entre el Bayern de Munic i l’Olympique de Lió, s’enfrontarà als francesos a la gran final del diumenge.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa