Món Esport
El PSG acomiada Thomas Tuchel
  • CA

Novetats importants al Parc dels Prínceps. El Paris Saint-Germain, rival del Barça als vuitens de final de la Champions League, ha destituït Thomas Tuchel aquest dijous. Els dirigents del club francès han pres aquesta decisió just abans de l’aturada nadalenca i després de la golejada de l’equip a l’Strasbourg gràcies als gols de Pembélé, Mbappé, Gueye i Kean (4-0).

L’inici irregular del PSG a la Ligue 1, en la qual els parisencs són tercers amb 11 victòries, dos empats i quatre derrotes en 17 jornades, i sobretot les desavinences amb els propietaris del club, als quals ha criticat públicament més d’una vegada, han provocat l’adeu de Tuchel del Parc dels Prínceps. D’aquesta forma, el tècnic alemany deixa la banqueta parisenca després de dos anys i mig. L’anunci de l’acomiadament encara no és oficial, però ho serà en les pròximes hores.

Segons ha avançat la premsa francesa, Pochettino és el més ben posicionat per substituir Tuchel. Els agents de l’entrenador argentí, actualment sense equip, estan negociant amb el PSG. L’extècnic d’Espanyol, Southampton i Tottenham, d’aquesta forma, podria trobar una gran oportunitat d’entrenar un equip candidat a guanyar-ho tot al seu país i obsessionat amb la Champions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa