Món Esport
Les proves de coronavirus als futbolistes començaran el 28 d’abril

El president de l’Associació Espanyola de Metges d’Equips de Futbol, Rafael Ramos, ha confirmat que la idea de la Lliga és començar a fer els tests de coronavirus als futbolistes a partir del 28 o el 29 d’abril, és a dir, de la setmana vinent. “Les proves es faran als jugadors, el cos tècnic i el cos mèdic dels equips cada tres o quatre dies”, ha revelat a El Partidazo de la Cadena COPE. Els resultats, segons ha explicat, se sabran al cap d’unes hores.

Ramos ha recordat que Salvador Illa, ministre de Sanitat, va apuntar que el govern espanyol regularia aquesta mena de tests privats, però entén que la Lliga ja haurà parlat d’aquest tema amb el Consejo Superior de Deportes. “Nosaltres, com a associació, estem pendents del que ens diguin les autoritats. Actuarem en conseqüència. Si la Lliga pot fer les proves, imagino que comptarà amb el vistiplau del ministeri de Sanitat”, ha valorat.

Sobre la possibilitat que algun esportista doni positiu per coronavirus, el president de l’Associació Espanyola de Metges d’Equips de Futbol ha assegurat que encara no tenen resposta. “Molt bona pregunta. És exactament el mateix que hem fet arribar a la Lliga en la reunió que hem mantingut. Si succeeix això, haurem de trobar la solució. No és el mateix donar positiu després d’un entrenament que després d’un partit”, ha sentenciat.

Els futbolistes, preocupats

Aquest dimecres, l’Associació de Futbolistes Espanyols va transmetre a través d’una carta al ministeri de Sanitat i al Consejo Superior de Deportes que “als jugadors ens preocupa que, en un escenari de pandèmia, el procés d’incorporació de la rutina de la competició no estigui marcat per unes normes clares i determinades des del govern”. “La salut és el més important, no com a un element individual, sinó com a un sentit de la responsabilitat col·lectiva per a tots els que participem en l’àmbit del futbol i, és clar, les nostres famílies”, van exposar.Més notícies

Un jugador de l’Inter revela un contagi massiu de coronavirus al seu equip durant el gener

Notícia: Un jugador de l’Inter revela un contagi massiu de coronavirus al seu equip durant el gener
Comparteix
Lukaku assegura que la plantilla 'neroazzurra' va presentar símptomes de Covid-19 després de les vacances de Nadal
Notícia: Un jugador de l’Inter revela un contagi massiu de coronavirus al seu equip durant el gener - Mobile

El Barça no descarta que l’empresa de Florentino posi el cognom del Camp Nou

Notícia: El Barça no descarta que l’empresa de Florentino posi el cognom del Camp Nou
Comparteix
“Hem d’estar oberts a qualsevol possibilitat”, ha assegurat Josep Vives, portaveu del club blaugrana
Notícia: El Barça no descarta que l’empresa de Florentino posi el cognom del Camp Nou - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa