La presumpta violació de Neymar posa en perill la seva milionària carrera

Els patrocinadors del jugador brasiler l’han suspès campanyes publicitàries després de l’acusació de violació

Moments difícils per a Neymar. Després que Mastercard, un dels seus principals patrocinadors, hagi cancel·lat l’última campanya publicitària amb el futbolista; els agents del jugador brasiler han confirmat que ell i alguns dels seus patrocinadors han acordat suspendre algunes campanyes publicitàries després de les acusacions de presumpta violació d’una dona a París el passat mes de maig.

NR Sports, responsable de la gestió exclusiva de la carrera i la imatge de Neymar, ha negat però, que això comporti una ruptura de qualsevol tipus de contracte. En un comunicat, l’agència ha declarat: “Aclarim que no hi ha hagut ruptura de cap tipus de contracte actualment en vigor després de la divulgació de la greu acusació contra l’atleta”. L’empresa ha precisat que algunes firmes han suspès les campanyes publicitàries, mentre que d’altres “han decidit no alterar el rumb” i “segueixen ferms en els seus projectes d’enfortiment de les marques”. Mastercard, patrocinadora oficial de la Copa Amèrica, va cancel·lar la campanya promocional que tenia amb Neymar, però després ha fet marxa enrere i ha deixat en l’aire la seva decisió.

NR Sports conclou el comunicat assenyalant que Neymar “va ser víctima d’una denúncia calumniosa, delicte que està sent investigat per les autoritats policials. Estem segurs que aviat tot serà aclarit”, afegeix NR Sports.

Més informació

Nou comentari