Món Esport
El president del PSG, imputat per “corrupció activa” a França

Nasser Al-Khelaïfi ha estat imputat per “corrupció activa” relacionada amb els Mundials d’Atletisme que Qatar pretenia organitzar l’any 2017. La justícia francesa ha obert un procediment contra el president del PSG, la inculpació del qual es basa en suposats pagaments vinculats amb l’esdeveniment esportiu en qüestió, que finalment es va celebrar a Londres.

El diari Le Parisien ha informat que les proves amb què es basa la imputació asseguren que Al-Khelaïfi hauria validat, des d’una empresa seva, un pagament de 3,5 milions de dòlars a una societat de l’antic president de la Federació Internacional d’Atletisme, Lamine Diack. Segons Francis Szpiner, advocat del màxim dirigent del PSG, el nom del seu client no apareix en cap dels documents de l’arxiu.

L’audiència inicial de Nasser Al-Khelaïfi va ser causada per una confusió lamentable per part del jutge d’instrucció, que va confondre Oryx Qatar Sport Investment, una companyia purament privada dirigida pel seu germà, amb Qatar Sports Investment, el un fons sobirà de Qatar del qual Nasser Al-Khelaïfi n’és el president”, ha explicat Francis Szpiner.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa