Món Esport
El president de l’Atlètic, molt contundent contra els crítics de Simeone
  • CA

Enrique Cerezo, president de l’Atlètic de Madrid, ha defensat Diego Pablo Simeone malgrat la dolorosa derrota del conjunt matalasser contra el Leipzig als quarts de final de la Champions League, que va situar el tècnic argentí a l’ull de l’huracà. Després de l’eliminació madrilenya de la Lliga de Campions, el màxim dirigent del club s’ha mostrat molt contundent contra els que creuen que el cicle del Cholo al Wanda Metropolitano ha arribat al final.

“Per què s’ha de qüestionar Simeone? Ell és qui fa les alineacions, ningú més. Qui el discuteixi, que es compri un club, faci l’equip que vulgui i decideixi qui juga”, ha respost a TVE i Mediaset. “No hem fet un bon partit i ens toca tornar a casa, però no hem de perdre la tranquil·litat. Segueixo pensant que tenim un bon equip. No ha estat la nostra millor nit, estem tocats perquè no esperàvem aquest resultat, però el futbol és així”, ha afegit.

Segons el parer de Cerezo, l’Atlètic de Madrid ha fet “una molt bona temporada”: “Ens hem classificat per a la Champions com a tercers i hem arribat als quarts de final de la Lliga de Campions, que no és cap ximpleria”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa