Món Esport
Presentada la samarreta amb què Catalunya jugarà contra Jamaica

La Federació Catalana de Futbol ha presentat aquest dimecres la samarreta amb què la Selecció jugarà contra Jamaica el pròxim dilluns 30 de març al Camp d’Esports de Lleida. La samarreta mostra les quatre barres de la senyera catalana formades per tot de línies vermelles sobre un fons groc. El logotip d’Adidas, la marca fabricant té el mateix color fosc que el coll, mentre que a la part del darrere s’hi troba una senyera més petita i la inscripció “Catalunya” de color vermell. L’equipament, cal recordar, va sortir a la llum a principis de setembre, en la presentació de la temporada 2019/20.

Samarreta de la selecció catalana | CCMA

Samarreta de la selecció catalana | CCMA

“Estem molt satisfets amb aquest acord. Adidas és una marca referent. Hem fet un pas endavant”, ha declarat Joan Soteras en l’acte de presentació, en el qual també ha parlat Pablo Maffeo, lateral dret del Girona, i Cristina Baudet, migcampista de l’Espanyol. “Sempre que sigui compatible amb el meu club, estaré encantat de jugar amb la Selecció. Espero rebre la trucada del Gerard López”, ha declarat el primer; “Tant de bo que s’organitzi aviat un altre partit de l’Absoluta per estrenar aquesta magnífica equipació”, ha afegit la segona.

El combinat català disputarà per segon any consecutiu un duel dintre de la finestra de dates FIFA per a la disputa de compromisos internacionals, davant un rival que es troba dintre del Top 50 del rànquing mundial, en la posició 48. Encara que es va especular amb la possibilitat que els de Gerard López juguessin un altre compromís aquest any 2020, les negociacions no han arribat a bon port i els afeccionats catalans només tindran l’oportunitat de gaudir de la seva selecció una vegada.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa