Preocupació per la vulneració de les mesures contra el coronavirus en les celebracions esportives

La Comissió contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància a l’Esport recorda la importància de respectar la normativa establerta per les autoritats sanitàries

La Comissió contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància a l’Esport ha recordat aquest dilluns la importància de respectar les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries per evitar la propagació del coronavirus en les celebracions esportives. “Davant la finalització imminent de la temporada esportiva, la Comissió Antiviolència considera oportú fer una crida a tots els actors implicats, en particular a les aficions, que es respectin les mesures de seguretat i recomanacions establertes davant la pandèmia de la Covid-19”, ha indicat en un comunicat.

Segons la Comissió en qüestió, les imatges dels afeccionats celebrant els èxits esportius dels seus equips que s’han produït les darreres hores “fan imprescindible recordar a la ciutadania la importància del compliment de les normes, molt especialment en relació amb el fet d’evitar aglomeracions com les que s’han produït”. Per aquest motiu, des d’Antiviolència s’ha considerat necessari insistir en la necessitat de mantenir la distància de seguretat i portar mascaretes per “aconseguir, amb l’esforç de tothom, que no es produeixi un augment considerable del nombre de contagiats”.

Aquest comunicat es fa públic després que, aquest cap de setmana, els afeccionats del Cadis celebressin l’ascens del conjunt andalús a la Primera Divisió espanyola. La majoria de seguidors gaditans no van respectar la distància social ni van dur mascareta per evitar el contagi de la Covid-19. Aquesta imatge podria repetir-se els pròxims dies en diversos indrets de l’Estat, ja que la Lliga Santander i la Lliga Smartbank s’acabaran d’aquí a pocs dies i, després, començaran els play-off d’ascens a Segona i Segona B.

Més informació

Comentaris

    POCHOLO Juliol 14, 2020 10:54 am
    FIESTA FIESTA...A DISFRUTAR DE LA VIDA

Nou comentari