Món Esport
La premsa anglesa se’n riu de Guardiola i lloa Mourinho
  • CA

Pep Guardiola i José Mourinho tenen un ampli historial de disputes personals. L’etapa que van compartir a la Lliga espanyola, un al Barça i l’altre al Reial Madrid, va obrir ferides que són pràcticament impossibles de tancar. En les rodes de premsa, les provocacions del portuguès eren constants, i Guardiola, més serè i elegant, va respondre en comptades ocasions, però quan ho va fer, ho va fer amb claredat i contundència. Pel que fa a resultats, aquella batalla la va guanyar el de Santpedor clarament.

Ara ja fa més de 8 anys que van succeir tots aquests fets, però els camins de tots dos entrenadors s’han tornat a creuar. A la Premier League han coincidit mentre Guardiola era a la banqueta del Manchester City i Mourinho a la del Manchester United i actualment al Tottenham. Durant aquests anys han tendit més aviat a ignorar-se, però el portuguès ha tornat a encendre la polèmica en unes declaracions.

Tant Guardiola com Klopp han estat molt crítics amb el calendari i s’han queixat de la quantitat de partits consecutius que han de jugar. Mourinho, quan ha sentit aquestes paraules, els ha acusat de “ploramiques” i ha reivindicat que ell no es va lamentar quan li va passar el mateix al seu equip. El diari Daily Star ho ha aprofitat per fer una portada en la qual Klopp i Guardiola apareixen en un cotxet infantil amb el titular “nens ploraners”.

Guardiola, Klopp i Mourinho, a la portada del Daily Sport | Captura de pantalla

Guardiola, Klopp i Mourinho, a la portada del Daily Sport . Captura de pantalla

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa