Món Esport
La Premier, la Ligue 1 i la Bundesliga també s’aturen pel coronavirus

El degoteig de competicions que es van anul·lant a conseqüència de l’avenç del coronavirus és constant. Aquest divendres, la Premier League anglesa i la Ligue 1 francesa han estat suspeses, mentre que la Bundesliga alemanya s’aturarà després de la jornada d’aquest cap de setmana, és a dir, a partir del pròxim dimarts. Amb les decisions de les diferents organitzadores, totes les grans Lligues del futbol continental ja han estat interrompudes. No hi haurà futbol com a mínim fins al mes d’abril.

D’una banda, la Premier League s’ha suspès fins al pròxim 4 d’abril en conèixer els casos de positiu per coronavirus de Mikel Arteta i Callum Hudson-Odoi. Els organitzadors de la Lliga anglesa han pres la decisió en una reunió d’urgència amb “totes les parts implicades”. “Desitgem que tots els afectats es recuperin ràpidament d’aquesta situació sense precedents. Estem treballant estretament amb els nostres clubs, el govern, la Federació Anglesa i el sindicat de jugadors per assegurar la salut i el benestar dels jugadors, els treballadors i els afeccionats, que són la nostra prioritat”, ha exposat la Premier en un comunicat que ha deixat clar que no es reprendrà la competició fins que no sigui segur fer-ho.

La Ligue 1, per la seva banda, ha estat ajornada “fins a nova ordre” per l’amenaça del coronavirus. “Després dels anuncis del president de la República per respondre a la crisi de salut relacionada amb el Covid-19, la junta directiva de l’FP ha decidit per unanimitat suspendre immediatament els campionats de Primera i Segona Divisió franceses”, han explicat els organitzadors. A Alemanya, la decisió ha estat més polèmica, ja que en primera instància la Bundesliga ha determinat que la suspensió es produiria després d’aquesta jornada, que estava previst que es disputés a porta tancada. Clubs i jugadors s’hi han posicionat clarament en contra i la Bundesliga ha rectificat: interrupció immediata.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa