Món Esport
La Premier League, suspesa fins al 30 d’abril

La Premier League i la Federació Anglesa de futbol han anunciat aquest dijous la suspensió del futbol professional fins al 30 d’abril a conseqüència de la crisi del coronavirus, han reafirmat el seu “compromís” perquè la situació se solucioni com més aviat millor i han “garantir que tots els partits de totes les competicions es juguin tan aviat com sigui segur i possible fer-ho”.

“Estem units en el nostre compromís de trobar maneres de reprendre la temporada 2019/20 i garantir que tots els partits de Lliga i Copa de clubs nacionals i europeus es juguin tan aviat com sigui segur i possible fer-ho”, han explicat els organismes en un comunicat, mitjançant el qual també que han “acordat col·lectivament que el futbol professional a Anglaterra es posposi fins al 30 d’abril”.

“Hem fet costat col·lectivament a la UEFA per ajornar l’Eurocopa, crear espais en el calendari i assegurar que els partits de Lliga i Copa de clubs nacionals i europeus tinguin més espai per jugar-se i es mantingui la integritat de cada competició”, han assenyalat.

A més, han recordat que “el progrés de Covid-19 segueix sense ser clar”. “Podem assegurar a tots que la salut i el benestar dels jugadors, el personal i els seguidors són la nostra prioritat. Continuarem seguint els consells del govern per mantenir la situació sota revisió i explorar totes les opcions disponibles per trobar maneres de reprendre la temporada quan les condicions ho permetin”, han finalitzat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa