Món Esport
La Premier League i la Serie A també tenen data de retorn
  • CA

La Premier League vol seguir els passos de la Bundesliga alemanya i la Lliga Santander espanyola. Malgrat que diversos jugadors de la lliga anglesa s’han posicionat en contra de la represa de la competició, els clubs que l’integren han decidit que la temporada tornarà el 17 de juny. Ho farà amb dos partits, els que enfrontaran l’Aston Villa amb el Sheffield United i el Manchester City amb l’Arsenal.

Els plans ja són oficials. La Premier League ha emès un comunicat en què ha deixat clar que la proposta és provisional i està subjecte a possibles modificacions. L’objectiu és que els quatre equips mencionats juguin el duel que els falta per arribar a la 29a jornada. El cap de setmana del 19 al 21 de juny tornarà la competició per a la resta de conjunts. Amb el títol de campió sentenciat pel Liverpool, l’interès se centrarà en altres zones de la taula com les posicions europees i les de descens.

D’altra banda, Vincenzo Spadafora, ministre d’esports d’Itàlia, ha informat que la Serie A italiana tornarà el 20 de juny, tres dies més tard que l’anglesa. Spadafora s’ha reunit telemàticament amb la Federació i els representants dels futbolistes, entrenadors i àrbitres aquest dijous. La competició es va aturar després de la 26a jornada i amb la Juventus com a líder.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa