Món Esport
Revelen les possibles dates del retorn de la Champions

La imprevisibilitat de la pandèmia del coronavirus impedeix als organitzadors de les competicions esportives, pràcticament totes aturades, predir qualsevol escenari. És impossible donar-ne per vàlids o per descartats. L’evolució de la situació d’emergència sanitària és la que acabarà dictant sentència. Això, però, no impedeix als dirigents estar treballant de valent per poder tornar a l’activitat quan les condicions ho permetin. En aquest sentit, Sky Sports Italia ha revelat els plans que la UEFA contempla, ara per ara, per a la Champions League.

Sempre segons el mateix mitjà, les tornades dels vuitens de final de la màxima competició europea que encara no s’han disputat –Barça-Nàpols, Manchester City-Madrid, Bayern-Chelsea i Juventus-Lió– es disputarien els dies 7 i 8 d’agost. Els guanyadors de les eliminatòries s’afegirien als quatre equips que ja s’han classificat (Atlètic de Madrid, Atalanta, PSG i Leipzig) i es disputarien el passi a les semifinals a doble partit: 11 i 12 d’agost les anades i 14 i 15 del mateix mes les tornades.

Les semifinals també serien a doble partit –i molt probablement a porta tancada–, que es jugarien els dies 18 i 19 (anades) i 21 i 22 (tornades). En aquest escenari, la final de l’estadi Atatürk d’Istambul quedaria reservada per al 29 d’agost. Així, la UEFA apostaria per un format que es resoldria en menys d’un mes. Caldrà veure si, finalment, el coronavirus permet que la temporada 2019/20 pugui finalitzar-se o, d’altra banda, s’han de cancel·lar les competicions.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa