Món Esport
Possible canvi de format i de seu de la final de la Champions
  • CA

El 17 de juny està marcat amb retolador vermell a l’agenda de la UEFA. Aquell dia, el Comitè Executiu del màxim organisme del futbol continental es reunirà per determinar el futur de la Champions i l’Europa League. El mes d’agost està reservat per als dos tornejos internacionals, però encara no hi ha dates concretes i, de fet, tampoc està clar quin serà el format amb què es reprendran. Ara per ara, no es pot descartar cap possibilitat ni donar-ne cap per segura.

Segons han apuntat diversos mitjans, és molt probable que Istanbul renunciï a acollir la final de la Champions, tal com estava previst. En aquest context, l’Estadio Da Luz de Lisboa ha guanyat números per albergar el partit decisiu de la classificació. “Tinc la lleugera sensació que encara podem tenir bones notícies en termes de futbol internacional a Portugal”, ha declarat Marcelo Rebelo de Sousa, president de la República de Portugal. Segons el diari MARCA, també s’ha proposat que sigui el Wanda Metropolitano l’encarregat d’acollir la final.

A més, els clubs importants estan pressionant des de l’ECA que s’avancin les dates i es redueixi el volum de partits per poder gaudir de més temps de vacances, ja que està previst que la temporada 2020/21 comenci a mitjan setembre. En aquest context, la UEFA contempla la possibilitat que les eliminatòries de la Lliga de Campions es disputin a partit únic a partir dels quarts de final. Cal recordar que encara s’han de disputar algunes tornades dels vuitens de final, com per exemple la de l’eliminatòria entre el Barça i el Nàpols.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa