Si tot va com està previst, el pròxim cap de setmana la Bundesliga es convertirà en la primera de les grans lligues europees a reprendre’s. El govern d’Angela Merkel ja ha donat el seu vistiplau i els organitzadors de la competició de la regularitat ja han elaborat el calendari de partits corresponent, així com les normes de prevenció contra el coronavirus que els futbolistes hauran de dur en el retorn a l’activitat, que aquest dissabte s’han traslladat a tots els clubs.

Tots els duels, no cal dir-ho, seran a porta tancada, és a dir, sense la presència de públic. Els afeccionats tampoc podran desplaçar-se a les rodalies de l’estadi per animar els seus futbolistes. Els jugadors, per la seva banda, seran sotmesos a un test el dia abans de cada compromís, quan es concentraran en habitacions individuals a les quals només hi tindran accés ells. El dia del compromís es desplaçaran a l’estadi en un autocar en què hauran de deixar seients buits entre ells.

Al camp, el camí dels vestidors al terreny de joc estarà lliure (sense cap porta tancada), el nombre d’auxiliars es reduirà a 20 persones i només hi haurà quatre encarregats de recollir les pilotes i cinc àrbitres. No hi haurà salutacions entre jugadors, capitans i àrbitres ni fotos dels onzes inicials. El sorteig de camp el farà en solitari l’àrbitre, protegit amb guants, i els titulars d’ambdós equips sortiran a la gespa per separat, mentre que els suplents, amb mascareta obligada, aniran directament a la banqueta i estaran separats per seients buits.

A més, els futbolistes no es podran tocar les mans després d’un gol o al final del partit i se’ls ha demanat que no escupin. Les rodes de premsa prèvies i posteriors seran telemàtiques. Davant la filtració de totes aquestes mesures, els afeccionats s’han mostrat escèptics davant la viabilitat del retorn de la competició, ja que malgrat que totes les indicacions se segueixin amb molta atenció, el futbol és un esport de molt contacte entre els jugadors, durant els 90 minuts però sobretot en jugades a pilota aturada.Més notícies

Els Iaioflautes ocupen la seu d’Economia

Notícia: Els Iaioflautes ocupen la seu d’Economia
Comparteix
Notícia: Els Iaioflautes ocupen la seu d’Economia - Mobile

Periodistes, però no submises

Notícia: Periodistes, però no submises
Comparteix
Notícia: Periodistes, però no submises - Mobile

L’Atlètic de Madrid considera injust el títol de Lliga del Barça

Notícia: L’Atlètic de Madrid considera injust el títol de Lliga del Barça
Comparteix
El conjunt matalasser considera, malgrat el domini aclaparador de les de Lluís Cortés, que la competició s’hauria d’haver anul·lat
Notícia: L’Atlètic de Madrid considera injust el títol de Lliga del Barça - Mobile

Umtiti, primera baixa postconfinament del Barça

Notícia: Umtiti, primera baixa postconfinament del Barça
Comparteix
El central francès s'ha fet, durant l'entrenament individual d'aquest dissabte, una lesió al soli de la cama dreta
Notícia: Umtiti, primera baixa postconfinament del Barça - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa