Polèmica amb la nova pilota rosa de la Lliga

L'organisme presidit per Javier Tebas fa cas a les crítiques i decideix que a partir d'ara només s'utilitzarà "en condicions climatològiques adverses"

LaLiga ha emès un comunicat per “aclarir” que la nova pilota rosa presentada aquesta setmana es va utilitzar aquest cap de setmana a la Lliga Santander i la Lliga SmartBank com a presentació, però que a partir d’ara només s’emprarà en “condicions climatològiques adverses”. “LaLiga i Puma volen aclarir que la nova pilota de LaLiga de color rosa, presentada la setmana passada, s’ha utilitzat en tots els camps de Primera i Segona Divisió en l’última jornada per ser la primera des de la seva presentació. A partir d’ara serà usada únicament en aquells partits amb condicions climatològiques adverses, com estava previst“, ha explicat l’organisme que presideix Javier Tebas en un comunicat.

La jornada 10 de Primera i la 13a de Segona s’ha jugat aquest cap de setmana amb aquesta pilota rosa, que havia de ser la de la temporada d’hivern i que va generar certa polèmica, bolcada a les xarxes socials, perquè no es distingia bé en televisió. D’altra banda, amb el Clàssic entre Barcelona i Reial Madrid ajornat, la nova pilota es va quedar sense el seu gran aparador mediàtic. LaLiga, doncs, ha rectificat una decisió que no ha agradat entre els afeccionats al futbol espanyol, ja que contràriament al que ha especificat l’organitzadora de la competició de la regularitat, això no era el que estava previst.

Més informació

Nou comentari