Món Esport
El polèmic gest d’Agüero amb una àrbitra assistent
  • CA

Aquest dissabte, el Manchester City de Pep Guardiola va superar l’Arsenal i es va retrobar amb la victòria després de dues jornades consecutives sense guanyar. La imatge del partit, no obstant això, no va tenir res a veure amb el triomf: la va protagonitzar el Kun Agüero amb un gest polèmic amb la jutge de línia que ha estat molt criticat a les xarxes socials.

El davanter argentí va protestar una decisió de l’àrbitra assistent i li va posar la mà al clatell. L’episodi ha generat molta controvèrsia a Anglaterra. Guardiola, després del partit, va treure ferro a l’acció. “En Sergio és la persona més agradable que he conegut en la meva vida. No podem discutir això. Busqueu problemes en altres situacions, no en aquesta. Va home va”, va declarar.

“Degradant, irrespectuós i condescendent. Part posterior del coll. Tocaments no desitjats comuns amb l’objectiu de fer-nos sentir petites i vulnerables. Odio això”, va escriure Jimena Panduro, membre del cos tècnic de la selecció americana de futbol. La piulada va ser compartida per Alex Morgan, actual jugadora del Tottenham i estrella del combinat dels Estats Units.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa