Món Esport
El polèmic comentari de Cristiano Ronaldo: “Les PCR són una merda”
  • CA

El davanter portuguès de la Juventus, Cristiano Ronaldo, s’ha mostrat aquest dimecres molt crític amb la prova positiva per coronavirus que li impedirà jugar contra el Barça a la Champions League i ha qualificat les PCR com “una merda”. “Em sento bé i sa. Forza Juve!”, ha escrit el de Madeira en les seves xarxes socials, abans d’afegir posteriorment en un comentari que “les PCR són una merda”.

L’exjugador del Reial Madrid, que no ha tardat massa a esborrar el comentari, va donar positiu mentre estava amb la seva selecció durant la passada aturada internacional i des de llavors ha estat confinat, encara que va poder tornar a Torí, la qual cosa va motivar les crítiques del ministre d’esports italià, Vincenzo Spadafora, que va acusar el portuguès de saltar-se el protocol sanitari.

Polèmic comentari de Cristiano Ronaldo a les xarxes socials | Captura de pantalla

Polèmic comentari de Cristiano Ronaldo a les xarxes socials | Captura de pantalla

Catorze dies després del seu positiu, Cristiano es va sotmetre a una nova prova aquest dimarts per veure si podia estar en el partit davant el Barça i poder retrobar-se en el terreny de joc amb Leo Messi, però va tornar a donar positiu i no podrà participar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa