Món Esport
Els plans de Tebas: partits cada dia a partir del 12 de juny

Javier Tebas vol que la Lliga es reprengui el 12 de juny, és a dir, una setmana abans del previst. El president de LaLiga, no obstant això, té clar que ell no podrà decidir això i ha assegurat, en una entrevista a Movistar+, que tot dependrà de l’evolució del coronavirus. “Ens havíem d’adaptar a la situació i això hem fet. Els partits seran exactament igual que abans, encara que desgraciadament hauran de ser sense públic”, ha advertit.

El màxim dirigent del futbol espanyol ha celebrat que només s’hagin detectat cinc positius entre tots els jugadors de Primera i Segona. “Esperàvem que n’hi hagués entre 25 i 30 arran dels 10 que s’havien detectat a la Bundesliga. Ha estat una bona notícia per a nosaltres, per a la indústria del futbol i per a la societat espanyola. També hi ha tres tècnics contagiats, així que hi ha vuit persones de 2.500 que tenen la Covid-19. A més, la majoria són asimptomàtics i el 16% dels futbolistes ha superat la malaltia”, ha afegit.

Tebas ha confiat que “tothom complirà les normes establertes”, ja que “per molt que nosaltres estiguem pendents dels jugadors, no podem controlar el que fan quan se’n van a casa seva”. “En aquestes situacions és on demanem concentració, ja que d’això dependrà l’èxit de la competició. El futbol ha de donar exemple. És impossible que algun club tingui cinc contagiats a la vegada; si això passa, serà perquè hi ha hagut una negligència. Però no passarà, ja que els futbolistes estan implicats i tenim un inspector a cada club”, ha informat.

Respecte a l’avís de Gerard Piqué, el president de LaLiga ha opinat que “nosaltres no ens precipitem, simplement seguim les recomanacions del govern espanyol i seguim les fases” i ha informat que “hi haurà partits de futbol cada dia” amb l’objectiu d’acabar la competició de la regularitat abans de l’agost, mes reservat per a la Champions i l’Europa League. “La situació pot canviar”, ha reconegut un Tebas que és conscient que la imprevisibilitat del coronavirus impedeix fixar un escenari com a incanviable.Comentaris

  1. Icona del comentari de: miquel puigpelat a maig 11, 2020 | 13:39
    miquel puigpelat maig 11, 2020 | 13:39
    Com es nota que aquest paio "suca" de les TV per arrencar la lliga. Espanya obre bars i futbol de primera i segona (altres categories i altres esports els han cancelat), abans que col·legis. Es nora que només l'interessa els calés que li deixen a 1ª i 2ª de futbol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa