Pep Guardiola renova amb el Manchester City. El tècnic de Santpedor ha arribat a un acord amb el club anglès per perllongar el vincle que els uneix des de l’estiu del 2016 i que expirava al final d’aquesta temporada. S’ha compromès fins al 30 de juny del 2023, és a dir, per als pròxims dos anys i mig. L’etapa a Anglaterra de l’entrenador català s’allargarà, com a mínim i sempre que no hi hagi cap contratemps, set cursos. Com a mínim en el curt termini, Guardiola no tornarà al Camp Nou. Era oficiós i ara ja és oficial.

“Des que vaig arribar al Manchester City, tothom m’ha fet sentir molt bé al club i a la ciutat. Tenir aquest suport és el millor que pot tenir qualsevol entrenador. Tinc tot el que desitjo per fer bé la meva feina i estic encantat amb la confiança que el propietari, el president, en Ferran i en Txiki han demostrat en mi per continuar dos anys més després d’aquesta temporada. El repte per a nosaltres és continuar millorant i evolucionant. I estic molt emocionat d’ajudar el Manchester City a fer-ho”, ha declarat Guardiola a la pàgina web de club anglès.

Per la seva banda, Khaldoon Al Mubarak, dirigent del City, ha valorat que “l’impacte de Guardiola ha estat fonamental per al nostre èxit”. “Estic encantat que comparteixi la nostra opinió que podem aconseguir molt més, tant a dins com a fora del camp. L’extensió del contracte d’en Pep és el següent pas natural d’un viatge que ha evolucionat al llarg de molts anys. És producte de la confiança i el respecte mutu que hi ha entre ell i tot el club”, ha afegit.Més notícies

Fàbregas, sobre la seva relació trencada amb Guardiola: “No sé si la decepció és mútua”

L’exblaugrana assegura, d’altra banda, que a Mourinho sí que el considera un amic

Guardiola i Klopp es reparteixen els punts (1-1)

El duel entre el Manchester City i el Liverpool ha acabat amb un empat que no satisfà cap dels dos conjunts

Nou comentari