Món Esport
VÍDEO | La viral reacció de Guardiola al segon gol del Reial Madrid

Pep Guardiola va vibrar de valent durant l’anada de semifinals de la UEFA Champions League que va enfrontar al seu Manchester City amb el Reial Madrid. El català és la bèstia negra de l’equip blanc, i és una de les persones més blaugranes del planeta. Per tant, és evident que viu amb passió aquests partits. Les darreres hores ha transcendit un vídeo del català reaccionant amb molta efervescència a la jugada de Vinicius Jr que va desembocar en el segon dels tres gols madridistes en la nit d’ahir.

La imatge enfoca el tècnic català i el seu homònim madridista, Carlo Ancelotti, des del seu darrere. Al principi, tots dos es miren el partit de peu… fins que arriba una acció decisiva. Vinicius va rebre una pilota en llarg del seu company Ferland Mendy. I per desempallegar-se del seu marcador, Fernandinho, va fer una acció de luxe: una sotana sense tocar la pilota, fent una finta. Això va provocar que el madridista tingués tot el camp per córrer, tenint en compte també que els altres defenses estaven més pendents de Karim Benzema que de qui conduïa la pilota. I precisament aquella sotana va generar un gest molt expressiu del tècnic català.

Tal com s’aprecia en la imatge, un cop Vinicius va driblar Fernandinho, Guardiola va lamentar-se duent-se les mans al cap i, després, llançant-se a terra. En aquella posició va seguir tota la resta de la jugada. Hi va romandre així, fins que el jugador rival va batre el seu porter, Ederson, per a posar el provisional 3-2 al marcador (favorable als citizens).

La protesta de Pep Guardiola al quart àrbitre després del gol de Vinicius

Un cop el gol va pujar al marcador, Guardiola va aixecar-se, va girar-se i va dirigir-se al quart àrbitre. A continuació, li va recriminar quelcom d’unes jugades abans. El català continuava calent perquè dos minuts enrere, l’àrbitre havia concedit erròniament un servei de banda per al Reial Madrid i no per al Manchester City, en una zona força ofensiva. De fet, després d’aquesta decisió, Guardiola ja va protestar i això li va fer veure la targeta groga.



Més notícies
Pep Guardiola lamenta una ocasió fallada | Manchester City
El Manchester City de Guardiola perdona la vida al Madrid (4-3)
Notícia: El Manchester City de Guardiola perdona la vida al Madrid (4-3)
Comparteix
Els 'citizens' han guanyat l'anada de les 'semis' de la Champions League en una festa golejadora
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Madrid | Europa Press
VÍDEO | El Guardiola més fred amb la premsa espanyola
Notícia: VÍDEO | El Guardiola més fred amb la premsa espanyola
Comparteix
L'entrenador ha contestat algunes preguntes a Movistar+ després de la victòria al Madrid
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Manchester City
Crítiques ferotges de la premsa espanyola a Guardiola
Notícia: Crítiques ferotges de la premsa espanyola a Guardiola
Comparteix
L'entrenador del Manchester City va contestar les preguntes de Movistar+ amb una excessiva fredor

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Alatriste a abril 27, 2022 | 16:45
    Alatriste abril 27, 2022 | 16:45
    Si, si… Però, un dubte: Qui va guanyar el partit?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa