Món Esport
Guardiola, preparat per agreujar la crisi del PSG
  • CA

La fase de grups de la UEFA Champions League compta amb els partits menys atractius de la competició, ja que és habitual trobar-se amb rivals de categories molt desequilibrades. Tot i això, sempre hi ha algun grup on la fortuna del sorteig genera duels d’alt voltatge i, aquesta temporada, el Grup A ha estat un dels escollits. El totpoderós París Saint-Germain (PSG), amb una de les plantilles més temibles de la història del futbol, s’enfrontarà al Parc dels Prínceps a l’excels Manchester City del tènic català Pep Guardiola en un xoc que promet morbositat per tot arreu (21:00h / Movistar Liga de Campeones).

Ambdós equips ja es van trobar el curs passat a les semifinals de la Champions. A doble partit, els de Guardiola van ser clarament superiors i van passar a la final, la qual perdrien posteriorment contra el Chelsea londinenc. Des de la inversió qatariana a París, l’objectiu del PSG és guanyar la Copa d’Europa cada temporada, cosa que encara no ha aconseguit mai, així que aquesta eliminació en mans del City encara es recorda amb dolor a França. Per tant, el primer element de morbositat serà la possible venjança dels gals.

Un dels altres components que afegeix interès a aquest xoc és el retrobament entre Pep Guardiola i Leo Messi, mestre i alumne. Entre el 2008 i el 2012 van tocar junts el cel del futbol al Barça i des d’aleshores cap dels dos ha tornat al mateix nivell d’excel·lència. Han passat els anys, però tots dos continuen parlant meravelles l’un de l’altre, cosa que fa que cada vegada que es trobin sigui emocionant. Per primera vegada, els seus camins coincidiran en un camp de futbol sense que cap dels dos estigui vinculat al Barça. La gran incògnita és saber si Messi, que s’ha perdut les dues darreres cites per lesió, estarà disponible per a aquest retrobament.

Ara bé, la situació actual de crisi interna al PSG és el que fa que aquest duel sigui especialment important, sobretot per al conjunt francès. En el darrer partit les càmeres televisives van enxampar Kylian Mbappé insultant i criticant el seu company Neymar Jr. Tothom estarà molt atent a la relació que tinguin totes dues estrelles sobre la gespa, per veure si poden entendre’s o si aquests problemes personals també es traslladen al terreny de joc. Si Guardiola és capaç de superar amb claredat el PSG, la crisi no farà més que agreujar-se. I a tot això, Sergio Ramos ni està ni se l’espera…



Més notícies
Neymar i Mbappé, al PSG | Europa Press
El polvorí del PSG és a punt d’esclatar: insults i crisi interna
Notícia: El polvorí del PSG és a punt d’esclatar: insults i crisi interna
Comparteix
Han caçat Mbappé empipadíssim amb Neymar durant un partit
Leo Messi, amb el PSG | Europa Press
Leo Messi genera una gran preocupació al PSG
Notícia: Leo Messi genera una gran preocupació al PSG
Comparteix
L'argentí podria perdre's el partit de Champions contra el Manchester City

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa