Món Esport
Guardiola parla per primer cop sobre el fitxatge de Haaland

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha parlat per primer cop en públic des que el seu club hagués anunciat el fitxatge d’un dels grans golejadors del moment, Erling Haaland. Un moviment molt oportú i intel·ligent, tenint en compte que precisament els citizens necessiten un davanter que materialitzi totes les ocasions que l’equip genera, i que pagaran menys diners dels que s’esperaven per un jove que desitjaven tots els clubs europeus. El de Santpedor, per tant, s’ha mostrat orgullós amb l’entitat que representa.

Guardiola felicita el City pel fitxatge

“Felicito el club per haver-lo fitxat i signat pels propers anys”, ha celebrat Guardiola, tot valorant que Haaland “és jove i és un jugador talentós. Estic molt satisfet que hagi decidit venir aquí a jugar. I espero que ara puguem dedicar-li la Premier League“. Cal recordar que l’equip mancunià està a punt de guanyar una nova Premier League, ja que té un marge de tres punts sobre el seu perseguidor, el Liverpool, i només en queden sis en joc.

Això sí, la Champions continua resistint-se als sky blue. Per tornar a lluitar per l’objectiu de coronar-se com a millor club del continent, Guardiola ha recordat que “la temporada vinent treballarem junts. Tant de bo s’adapti bé, l’ajudarem a fer-ho el més ràpid possible, en termes de la ciutat, la casa i tot. I estic segur que s’adaptarà ràpidament a la forma amb la qual volem treballar”.

El paper que tindrà Haaland, i els seus companys, al City del futur

En termes d’adaptació tàctica, l’entrenador ha reivindicat que Haaland “ha marcat molts gols a la seva carrera, i l’ajudarem, a través del joc, que tingui més oportunitats per marcar gols”. Però que hagi marcat molts gols no eximirà a la resta de l’equip d’aquest deure: “Això sí, en cap moment li donarem la responsabilitat de marcar els gols. Hem de guanyar partits. I per això, tots hem de fer-ho bé, i arribar a la porteria contrària els màxims cops possibles. I a partir d’allà, quant més hi arribem, amb la qualitat que té ell, podem fer-ho”.

El City ha anunciat aquest dimarts la incorporació del jugador, actualment al Borussia Dortmund alemany. S’incorporarà a la disciplina de Guardiola a partir de l’estiu vinent, després que els dirigents dels britànics paguin la clàusula, de només al voltant de 60 milions d’euros, i unes comissions a l’agent i al pare del noruec, que rondaran els 30 milions d’euros. Sense comptar el salari, l’operació s’haurà elevat fins els 90 milions d’euros. Molt baixa, tenint en compte com està ara mateix el mercat. De fet, el mateix Haaland té un valor de 200 milions d’euros.



Més notícies
Erling Haaland, durant un partit | Europa Press
El Manchester City de Guardiola anuncia el fitxatge de Haaland
Notícia: El Manchester City de Guardiola anuncia el fitxatge de Haaland
Comparteix
El club anglès ha fet oficial la incorporació de l'astre noruec a partir de l'1 de juliol d'aquest any 2022
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Notícia: Haaland ja lidera la llista dels fitxatges més mediàtics de Guardiola
Comparteix
El català torna a guanyar la partida als altres grans equips europeus amb la incorporació del noruec
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Notícia: L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Comparteix
El club anglès ha fet oficial el fitxatge de l'estrella noruega i pagarà molts menys diners dels que s'esperaven
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Lewandowski pressiona el Bayern per fitxar pel Barça aquest estiu
Notícia: Lewandowski pressiona el Bayern per fitxar pel Barça aquest estiu
Comparteix
El polonès és el gran objectiu del Barça en el mercat de fitxatges vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa