Món Esport
Pep Guardiola arriba a una nova final amb el Manchester City
  • CA
Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE

El Manchester City de Pep Guardiola segueix imparable a Anglaterra. Aquest dimecres, els citizens es van classificar per a la final de la Copa de la Lliga (Carabao Cup per qüestions de patrocini) després d’imposar-se per la mínima en el camp del modest Burton Albion FC, equip de la tercera categoria anglesa (0-1).

 

L’eliminatòria ja havia quedat sentenciada en el duel d’anada a l’Etihad Stadium (9-0) però tot i això el City va voler certificar la seva classificació per a la final que es disputarà a Wembley amb un nou triomf. Els de Guardiola el van aconseguir gràcies al gol que, en el minut 26, Sergio Agüero va marcar en no desaprofitar una assistència de Riyad Mahrez.

 

Els de Manchester coneixeran el seu rival aquesta nit (20.45 hores), quan es disputarà la tornada de l’altra semifinal entre Tottenham i Chelsea. En el duel d’anada, els de Mauricio Pochettino van imposar-se per la mínima (1-0) als seus rivals londinencs, però l’eliminatòria va quedar molt oberta i Stamford Bridge haurà de dictar sentència.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa