Món Esport
Pellegrini, nou entrenador del Betis
  • CA

El Reial Betis ha anunciat aquest dijous la contractació com a nou entrenador per a les tres pròximes temporades de Manuel Pellegrini, que torna a la Lliga espanyola després d’haver dirigit anteriorment el Vila-real, el Reial Madrid i el Màlaga. L’endemà de confirmar la seva permanència matemàtica en la màxima categoria, el Betis, que estava sota el comandament interí d’Alexis Trujillo des de l’acomiadament de Rubi, ha oficialitzat una notícia que ja era oficiosa.

Pellegrini estava sense equip des del mes de desembre passat, quan va ser acomiadat del West Ham anglès. “El Reial Betis aposta per un tècnic d’alt nivell i gran prestigi internacional per elevar el nivell de rendiment del primer equip, enquadrat en un projecte de tres anys”, ha informat el club verd-i-blanc en el seu comunicat.

Després de dirigir el River Plate, el tècnic xilè va arribar per primera vegada al futbol espanyol el 2004 per fer-se càrrec del Vila-real, on hi va estar cinc temporades (2004-09) i va acaronar el passi a una final de la Champions. Després d’un any al capdavant del Reial Madrid (2009/10), va passar tres cursos al Màlaga (2010-13), amb el qual també va aconseguir brillar a Europa en aconseguir els quarts de final de la màxima competició europea.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa