Món Esport
Pedri explica què farà amb els diners que està guanyant

Pedri González és ja un dels millors jugadors del món… i, probablement, el més humil de tots. Malgrat que ja ha entrat a la nòmina dels trenta millors jugadors del planeta en el guardó de la Pilota d’Or i que dia rere dia acumula lloances, el canari roman amb els peus a terra. Entre altres coses, el blaugrana, concentrat aquests dies amb la selecció espanyola de Luis Enrique, ha parlat dels diners que ha guanyat fins ara gràcies a la pràctica del futbol. Més concretament, ha explicat què en fa amb ells i què en farà aviat.

En una entrevista a El Partidazo de COPE, el canari ha comentat que “crec que aquest tema el porten, els meus pares i també és d’ells. El primer que vaig comprar va ser la Play Station 5 quan va sortir”. A més, ha afirmat que “ara el que vull fer és comprar una casa als meus pares o renovar la que tenim”.

Pedri ha continuat referint-se a la seva família quan ha estat preguntat pel discurs que va fer després de rebre el guardó del Golden Boy, que premia al millor jugador jove del món cada any. “El vaig fer jo, però el meu germà em va ajudar. La veritat que estava una mica nerviós, però el portava a la ment. Em poso més nerviós parlant allà que jugant, però em va sortir força bé”.

La seva relació amb els àrbitres

Sobre el fet de jugar, el blaugrana s’ha pronunciat sobre una faceta poc coneguda d’ell. Sobre la relació que té amb els àrbitres. “Protesto bastant. Abans protestava menys. Protesto, però baixet. L’altre dia, quan van treure targeta groga a Sergio Busquets, vaig sentir l’àrbitre dir “a la següent et faré fora”. Jo li vaig preguntar “a mi? Però si jo no he fet res…”. Després em va dir que es referia al que estava darrere meu i em vaig quedar més tranquil”, ha recordat.

“La veritat és que parlo molt al camp, a les pilotes aturades de vegades parlo amb els rivals. L’altre dia vaig parlar de moltes coses amb Fede Valverde. Surt una pilota i recordes una jugada d’abans, li demanes perdó o li dius qualsevol cosa”, ha explicat. També ha esmentat la pitjor puntada que li han propinat mai en un camp de futbol. I Pedri ha explicat que l’autor n’ha sigut Luis Milla, jugador actualment al Granada. “Increïble, sembla que no ha pegat ni una puntada de peu, però la més forta me l’ha fet a mi. Va ser en un derbi canari quan ell era al Tenerife. Em va trepitjar per darrere. No li tinc cap rancor, m’avinc molt bé amb ell”.

La seva anècdota amb el Madrid

D’altra banda, el canari ha tornat a recordar aquella anècdota que quasi el va portar al Reial Madrid, quan era petit: “Vaig anar allà i els primers dies no vaig poder entrenar perquè hi havia neu als camps. Vaig entrenar tres dies. Un d’aquests crec que ells tenien partit, i em van baixar amb el B a entrenar. Al final em van dir que no tenia nivell per ser-hi i que m’anaven a seguir tenint en compte. Ara estic on vull estar. Al principi no t’agrada que et rebutgin enlloc, però després et serveix de motivació per pensar que si no et van voler ara treballaràs perquè en un futur pugui venir una altra cosa. Recordo qui em va rebutjar, i si el veig li diria que ara estic gaudint al Barcelona”.



Més notícies
Pedri González, en un partit amb Espanya | @sefutbol
Pedri elabora el seu onze ideal blaugrana, amb una sorpresa i un lapsus
Notícia: Pedri elabora el seu onze ideal blaugrana, amb una sorpresa i un lapsus
Comparteix
L'internacional amb Espanya, a més, es refereix al possible fitxatge de Haaland
Pedri González, en un partit amb la selecció espanyola | @sefutbol
L’homenatge que Pedri pretén rendir a Iniesta
Notícia: L’homenatge que Pedri pretén rendir a Iniesta
Comparteix
El canari es refereix al mite blaugrana, i recorda l'exhibició al Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa