Món Esport
Paulinho, finalista al premi al millor jugador de la temporada a la Xina
  • CA
Paulinho, finalista al premi al millor jugador de la temporada a la Xina.
Paulinho, finalista al premi al millor jugador de la temporada a la Xina. | Guangzhou Evergrande

Paulinho Bezerra està d’enhorabona. Encara que només ha jugat la segona meitat de la temporada a la Superlliga xinesa, l’exmigcampista blaugrana es troba entre els tres aspirants al premi al millor jugador de la temporada al país asiàtic. El futbolista del Guangzhou Evergrande competirà pel guardó amb el màxim anotador del campionat amb 27 dianes, Wu Lei (Xangai SIPG FC), i Renato Augusto (Beijing Guoan). El guanyador s’anunciarà el 21 de novembre.

 

La temporada que va jugar al Barça no ha difuminat el seu olfacte golejador: l’internacional brasiler ha marcat 13 gols en els 19 partits que ha disputat. Paulinho ha registrat els seus millors números des que és professional i ha seguit demostrant el seu alt nivell, com ja va fer al Camp Nou el curs passat, quan va veure porteria en nou ocasions.

 

Imprescindible a la selecció brasilera, en poques setmanes el migcampista va convertir les crítiques dels afeccionats del Barça en elogis i, ara que ha tornat a la Xina amb 30 anys, ha assumit la condició de referència del Guangzhou. Encara que el més probable és que Wu Lei s’emporti el premi al millor futbolista de la Superlliga xinesa, Paulinho Bezerra podrà descansar més que satisfet després de dos anys seguits sense fer-ho.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa