Passeig triomfal del Brasil per classificar-se per als quarts (5-0)

Després de l’empat a 0 contra Veneçuela, el Brasil arribava a l’últim i decisiu partit de la fase de grups amb dubtes. El nivell de joc no estava sent l’esperat i una derrota contra el Perú els podia complicar la classificació. Però aquests dubtes s’han esvaït en menys de mitja hora, i la selecció brasilera s’ha classificat com a primera de grup després de derrotar per golejada els peruans (5-0).

En un matx dominat des del primer minut per la canarinha, l’equip de Tite ha tornat a il·lusionar la seva afició amb bon joc i amb un huracà ofensiu. Tot i arribar amb els mateixos punts, la realitat és que el Perú no ha tingut pràcticament cap oportunitat de superar Alisson. En canvi, els homes de Tite ja havien sentenciat el partit al minut 30 amb tres gols. Casemiro, que es perdrà els quarts per sanció, ha obert la llauna amb una gran rematada amb el cap. Només set minuts després, un error caòtic del porter peruà Callese l’ha aprofitat el davanter del Liverpool Firmino per fer el segon. I Everton, el pitxitxi del Brasil en aquesta Copa Amèrica, ha marcat el tercer pocs minuts després.

Així, la segona part del Brasil ha sigut un passeig triomfal. Amb els dos blaugrana Coutinho i Arthur en la creació, els brasilers han controlat perfectament la possessió durant la segona meitat d’un partit ja sentenciat. Tot i això, Dani Alves s’ha volgut afegir a la festa fent el quart gol del seu equip, i s’ha convertit en el jugador més veterà en marcar a la Copa Amèrica amb la selecció del Brasil. Finalment, Willian ha tancat la maneta i el triomf plàcid de la canarinha, que ja és equip de quarts. Els peruans, en canvi, hauran d’esperar que la resta de resultats acompanyin per poder-se classificar com a tercers de grup.